Nyckeln till framgång -being one with the underdogs...

Nyckeln till Giallorossis framgång stavas Champions League. Sedan nyår har trenden i ligaspelet varit katastrofal. Messina borta, 1-1, Livorno borta, 1-1, Chievo borta 1-1 är under all kritik. Kanske är en liten uppgivenhetskänsla på väg att ta över i huvudena på spelarna, eftersom inter är i en helt egen klass utan en enda förlust (lyfter på hatten!). Spelet hemma på stadio olympico har varit bra men överskuggas naturligtvis över den loja mentalitet som uppvisas på bortaplan. Nyckeln till den här otäcka tendensen stavas Champions League. Roma behövde en stormatch, Roma behövde få vara underdogs, Roma behövde spänning.

Nu har de spänning, lottningen till kvartsfinalen sker imorgon klockan 12.00. Il Capitano vill möta milan, jag vill möta milan, psv eller man utd.

 

Men påverkar denna motivation serie a spelet då, eller blir det bara fokus på europaspelet nu? Nej, det blir fortsatt tragglande mot skitlag som lazio för att behålla andra platsen i ligan. Spalletti vill nu möjligen vila sina första elva spelare när det närmar sig kvartsfinal, vilket gör att alla bänknötare som till exempel Vucinic kanske kan få chansen och, för en gångs skull (!) kanske producera något (Släng honom till något kasst lag han kom ifrån och ta hem flygplanet, Montella!) En ökad konkurrens gör att vi kommer att ånga på mot andra platsen i ligan, men även mot större framgångar än nu uppnådda i europa!

 

Milan, psv eller man utd vill jag möta, de två senare för att de liknar lyon. Vi anses vara största överraskningen, the underdog vilket även det gör utgångsläget ännu bättre. De riktigt tunga och stora lagen som är kvar i turneringen undviker jag helst så länge som möjligt. En lagmaskin som chelsea kan bara köra över lupi utan vidare, även om alla lagen haft en svår resa fram till idag?



image1
Låt mig få jubla ännu mera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0