Inte en till Vucinic, snälla!

Vucinic har jag aldrig förstått mig på, eller rättare sagt vad han gör i Roma. Nu har han fått spela båda inledande matcherna i Serie A och kanske kan detta vara lyftet för honom. Problemet är dock att han inte har en tillstymelse till samma standard som Totti står för, och visst det kanske är för mycket begärt det med men Roma behöver en riktigt bra back-up spelare som kan ta Tottis plats in case of an emergency. Ett skräcksenarie för både Roma och Totti är väl om han skulle fortsätta vara lika skadebenägen som han var förra säsongen och bli borta ett halvår. Vucinic är inte rätt man att då ta på sig rollen som matchvinnare och målskytt. Att göra mål för Lecce är väl bra där dessutom inte uppbackningen från lvriga laget är så magnefik som den är i Roma, men det är ändå skillnad på målgörande i klubbarna. Pressen/förväntningar, stormatcher mm. blir för mycket för Vucinic som jag tycker inte alls tog chansen när han väl fick den förra året. Nej, jag har inte glömt bort hans seger mål mot Man Utd. hemma...men var höll han hus annars?! Vad händer när Mancini kommer tillbaka in i start elvan?


Igår läste jag att Roma ska försöka göra klart med den albanske 30-åringen Bogdani. Albanen är påtänkt målspruta i Livorno efter Lucarellis flytt till Shaktar Donetsk. Han valde att skriva kontrakt med Livorno istället för Roma nu i sommar, men Spalletti han ännu inte gett upp hoppet om honom och vill nu ha honom i januarifönstret. SNÄLLA SÖTA SKALLIGA SPALLETTI, ge fan i att ens tänka tanken på Bogdani! Snälla! En 30-årig spelare som spelat i småklubbar hela sitt liv... Vad är det att satsa på? Har han ngon framtid, nej -ialla fall inte som fotbollsspelare. Kom inte indragandes på en så gott som skrynklig gubbe som har samma egenskaper som Vucinic, gör bra ifrån sig i småklubbar. Nej, tänk stort. Villarreal lyckades knyta sig an Guiseppe Rossi från Man Utd. billigt. Scouta stort runt om i europa. Det är vad Roma behöver om en målspruta är det som ska stärka laget.

Sommarfönstret vittnade om ett Roma som hade börjat tänka stort efter den fenomenala säsongen de la bakom sig. Ett lag som på allvar skulle bli en toppklubb att räkna med, både i Italien och Europa. Denna satsning kommer av sig då medelmåttor som Bogdani är på väg.

Besvikelsen vore enorm...

image27
Till och med Totti ser ut att vilja dra av Vucinic tröja. Tänk er vad han skulle vilja göra med en föråldrad medelmåtta, oj oj oj!


Kommentarer
Postat av: johan

Jag tror på vucinic. Han har inte visat det än, men förhoppningsvis kommer det den här säsongen. Jag har aldrig gillat Eidur. Han är kass i Barca och har spelat i Chelsea. Kan det bli sämre? Absolut hellre Eidur än Bogdani (har spalletti blivit galen), men mannen som återigen kan frälsa den eviga staden heter Antonio. Ge mig Cassano tillbaka!

2007-09-15 @ 18:28:35
Postat av: Axel

Cassano är inte att räkna med. Han sitter på bänken i Sampdoria och har varit bänknötare sedan tidigare i Madrid. Han har fått väldigt dåligt med speltid sedan han lämnade Roma 2005. Och du vet ju själv Johan att han till slut inte fick spela speciellt mycket i ASR heller efter bråk med den store Il Capitano... Nej, jag står fast vid att Gudjohnsen är ett mycket bättre alternativ! Visst nöter han också bänken just nu, men han är av en helt annan inställning och kan hantera det bättre än Cassano. Tror inte det tar lika hårt på självförtroendet hos Eidur... FORZA!

2007-09-28 @ 02:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0