Berlusconi och krig mot Inter

Berlusconi är omvald. Den 71-årige mannen som genomgått en massa  plastikkirurgi hit och dit för att behålla sitt fixerade leende. Han säger att Totti är dum i huvudet som röster åt vänster istället för på den opererade mediemogulen. Precis den bild man har och ska ha av Silvio Berlusconi. Alla som inte är som ledaren är dumma i huvudet. Det skulle inte förvåna mig det minsta om nu Italien blir ännu mer mediacentraliserat kring Berlusconi... Lite böter hit och dit för hans tv-bolag lär ju inte stoppa honom direkt.

Men jag blir samtidigt glad av att få höra att Totti går ut med hans politiska ställning och föregår med gott exempel. Det värmer extra att få veta att hans hjärta också sitter till vänster.

Och apprå på Totti så har det blåssat upp ett krig mellan Roma och inter. Efter Tottis raseriutbrott mot domaren i helgens drabbning mot udinese. Den oroade Roberto Mancini, med Roma som blåslampa i arslet, går ut i tidningarna och tycker att Totti borde ha blivit utvisad för sitt uppträdande. Visst skulle han det men att Mancini har en åsikt om det och tycker att alla håller Totti bakom ryggen är ett onödigt påhopp från en osäker ledare. Bruno Conti är mannen som går till mothugg. Jag och Conti är av samma åsikt. Mancini är en svag och osäker ledare. Se bara på hur det gått för inter i Champions League. Conti poängterade även Mancinis oförmåga att samla sina trupper. Mancini får kritik från sina spelare, avgår och sedan tar tillbaka sin avgångsansökan...

image35image36
image37
image38

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0