Hög tid att bli seriös igen.

Efter minst ett halv år av tunga dagar med mycket dystra tankar och noll energi till någonting är det dags att ta tag i sitt liv, även den här delen. Fuck you to the past o se framåt. Jag är på gång nu. Roma med. Mitt politiska engagemang är också på g.

En lite uppdatering om synen på Roma:
Inte ett enda spelarköp under januarifönstret tyder på att Spalletti verkligen tror på sin trupp och därför hellre lägger krutet på att förhandla fram nya kontrakt med Mancini och Ferrari. En mycket sund inställning i grund och botten, men frågan är om det inte hade varit bra med en anfallare till? Nu när Totti varit borta väldigt länge (och Vucinic har blivit utbuad av curvan för sin totala oförmåga att göra mål) kan man ju börja fundera om det inte behövs en motorisk målskytt som kan acceptera hierarkin och sitta på bänken så fort Totti är hel och frisk. Afonso Alves ryktades om. Malmöbrasen som först inte fick arbetstillstånd i England lades det ett bud på, men vips så fanns där ändå ett arbetstillstånd och han gick till England och axelryckningen till klubb, Middlesbrough...

Nu kanske det iofs inte är en hel sanning att inte en enda spelare blivit klar då två mycket unga och lovande rumäner värvats, men det är ju en mer långsiktig plan att Sebastian Mladen och Alex Pena är i klubben...

Nu väntar Siena borta idag, sen Reggina innan det är dags för ännu en helvetesperiod i både Serie A och Champions League. Men allt hänger ändå på dessa två, på pappret (se vad som hände mot Livorno borta!) sämre lagen... Visar vi oss starka genom att köra över Siena och då också Reggina utav bara farten sätter vi press på Inter som vi tagit in på i tabellen. Positiva tankar och resultat i samma anda gör att vi kan klara av även denna helvetesperiod på ett rätt bra sätt.
Jag räknar med vinst i 7 av 9 matcher under perioden.
Vi ÄR bättre än Juventus,
Real ska vi åtminstone slå hemma,
Fiorentina hemma är inga problem,
Inter borta...antingen eller. På sistone har vi en väldigt bra trend i Milano, men svårt som bara den..
Parma hemma är nemas problemas,
Real borta betyder nog, med det spel Francos lag presterat iår att vi får inrikta oss på Seria A,
Napoli borta blir nog tuff med en fanatisk hemma publik och ett taggat ljusblått lag men vinst där med,
Milan hemma, Pato är den enda i Milan som är värd att skriva om iår. Värdelösa och därför vinst.
Och så derby dags! Det kommer bli en repris av förra derbyt. Roma står för underhållningen, lazio tar ledningen, Roma förnedrar lazio och vänder mtachen. Det enda hotet tycker jag är Ledesmas tillslag.

Förväntningar och drömmar...Sen ett klipp från PLS-bloggen, internationell solidaritet handlar det om. Vi mot dem.


DAJE ROMA, DAJE!
AVETE MIO CUORE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0