Många tårar...

Svennis blev tillslut presenterad av Manchester City som ny manager. Vilket i sig är väldigt kul, en nu utmaning för Svennis. Klarar han av detta är han en av de allra största. Det som besvärar mig är dock att Roland Andersson inte följde med och blev assisterande. Svensk fotboll är därigenom död. En plågsam avslutning på svensk fotboll är därmed till ända. Lagerbäck inledde det hela genom att fortsätta i landslaget efter at den store söderberg lämnade uppdraget. Till sin hjälp tog han Roland Andersson. Efter EM-slutspelet nästa sommar avgår Lagerbäck. Enligt tradition är det nu den asisterande som tar över huvudansvaret. Döden är ett faktum. De mest intetsägande ledarpar i hela världen förintar allt vad fotboll ska vara, och är. Svensk fotboll behöver en stor ledare!

När SvFF, Lagrell i spetsen, inte tog chansen och övertyga Svennis om att ta över det svenska landslaget var det lika med självmord. Det enda lilla hopp som fanns kvar var att Svennis i Man C. skulle ta med sig Andersson, vilket skulle leda till en helt ny ledarstab efter EM. Ett nytt kapitel i svensk fotboll. Någon med framtidstro och framtidshopp. Någon som vågar spela in nya spelare, unga spelare. Motsatsen, Lagerbäck/Andersson tar ut Nannskog 33 år för landslagsspel. Marcus Berg, Marcus Pode, Joakim Sjöhage -det är knappast så att det inte finns unga spelare som möjligtvis kan nå landslagsnivå. Det är här landslaget har ett stort ansvar gentemot hela Sveriges fotbollsklubbar och fans. De måste våga spela in unga spelare som håller allsvenskklass. När ska dessa spelare annars kunna ta nästa steg i deras utveckling? Spelare som Alexandersson, Anders Svensson och Daniel Andersson tas ut i trupper för jämnan. Var är de unga?

Lagerbäck, Andersson och genom dessa herrar tillslut också mannen som backar upp dem, Lagrell, tar död på svensk fotboll. Jag fäller många många många tårar.

image22

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0