Daniele Pradè och genomtänkt framtid

Daniele Pradè säger till Corriere dello Sport att ingen bytesaffär med inter är aktuell angående Mancini. Pradè poängterar att pengar är det enda som godtas för att Roma själva ska kunna välja spelare och spelartyp, Suazo är alltså inte den typ av spelare Spaletti & co är ute efter. Skönt. Sluta att göra bytesaffärer med en liten pengaklick som grädde på moset, Pradè visar att Roma har, och vill fortsätta ha, en genomtänkt framtid. En framtid som man själv skapar.

20 miljoner euro i transfer pengar, plus de pengar Mancini säljs för. Det är ok. Soros kommer nog försöka köpa Roma nästa säsong istället. Jag rycker på axlarna och säger ce la vie. Just nu känns det bra med 20 miljoner, dyra interna affärer med Daniele, Alberto och Mirko. Roma è Roma. Vänsterback hoppas jag på Mathieu, yngre än den Spaletti gett positiva ordalag i media, riise. Kan riise ge oss "någonting extra"? Han är gammal, möjligtivs billig efter den dåliga säsong han haft i england. Men är det en genomtänkt framtid? riise?

Anfallare har jag ingen direkt önskan på, ingen crespo ialla fall. Han har inte bara spelat i de värsta lagen, lazio och inter, han är gammal som gatan... Men ryckten och åter ryckten. Vad ska man säga?

Ce la vie. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0